Încărcare...

Schimbare limbă

Schimbare limbă

Fotografie

Fotografie

Cand incepi a vorbi despre tine, intotdeauna ai impresia ca suna amuzant, orice ai spune, dar mai bine va redau ce parere au oamenii din jur despre mine:

FOTOGRAFUL PROFESIONIST MIHAI DOMENTII VĂ VA OFERI ÎN DAR AMINTIRILE UNUI VIS ÎMPLINIT

Economist în acte și artist în suflet, Mihai Domentii practică fotografia la nivel profesional, de mai mult de 10 ani de zile. Din anul 2006 lucrează exclusiv ca fotograf de nunta în Moldova, Europa și dacă e nevoie și în întreaga lume. Și-a încercat talentul de fotograf de la vîrsta fragedă de numai 12 ani, fiind îndrumat de tatăl său și exersînd pe vechiul aparat foto Zenit B cu pelicula, cu un singur obiectiv 50 mm. Acest aparat a fost o experiență frumoasă, care pînă în ziua de astăzi este păstrat cu sfințenie, ca un talisman al începuturilor sale creative și o amintire dragă oferită de scumpul părinte.

Abordarea acestuia asupra evenimentului Dumneavoastră este personală și inimitabilă, iar fotografiile obținute sunt rezultatul pasiunii, implicării și a entuziasmului profesionist. În lucrările lui Mihai sunt oglindite sufletele oamenilor pe care îi fotografiază, el depășește clișeele mondene de vintage, modern, fashion, glamour, și realizează sesiuni foto la nivel de artă, în care principalul rol este oferit personalității reale și momentelor frumoase, și nu unui joc fals și ”stilat”. Fotografiile sale sunt personale, intime, cu suflet, care relatează prin farmecul său povestea evenimentului Dumneavoastră și a întregii istorii de dragoste - imagini care Vă surprind, Vă emoționează și Vă reprezintă în totalitate.

”Cea mai mare răsplată pentru mine ca fotograf este emoția pe care o simt clienții mei atunci când privesc fotografiile și retrăiesc din nou fericitele clipe ale evenimentului solemn.”

Mihai Domentii este o personalitate talentată, în sufletul căruia domină două mari puteri - pasiunea și dragostea unui om pentru arta fotografică și pentru oamenii din jurul său. Este iubirea față de sentimentele frumoase și dorința de a le imortaliza și transpune în artă. Este un fotograf de nuntă profesionist, care creează imagini cu suflet și din dragoste. Elegant, realist și cu bun gust!

Pentru ca implicarea fotografului să fie deplina iar experiența Dumneavoastră cît mai plăcută, Mihai Domentii nu onorează decît un număr mic de evenimente în fiecare an.

”Există un stereotip legat de performanța tehnică – de multe ori noi credem că o imagine frumoasă și perfectă este neapărat realizată cu un aparat de ultimă generație, însă eu consider din propria mea experiență că nicidecum nu aparatul ci profesionalismul fotografului creează perfecțiunea imaginii, anume fotograful este cel care decide ce moment să imortalizeze și ce fundal să aleagă pentru aceasta.”

Mihai Domentii - un amator al vieții și frumosului, menit să transforme momentele unice de fericire în imagini de neuitat. Zîmbește larg și comunică din suflet cu clienții săi. Crede în puterea dragostei și în oameni făcuți unul pentru celalalt pentru ca el însăși simte asta în fiecare zi a existentei familiei sale fericite (scumpa soție și doi copilași). Locuiește în Cluj-Napoca, însă evenimentele îi poartă pașii prin toată țara. Afirmă cu certitudine că pentru a putea surprinde momentele magice, emoțiile, bucuria si distracția care însoțesc un eveniment, fotograful trebuie să înțeleagă și mai ales sa aprecieze unicitatea și semnificația fiecărei povesti de dragoste, a fiecărui moment al Zilei Mari. Chiar cînd nu are aparatul de fotografiat la îndemînă, mergînd pe stradă, Mihai continuă să ”fotografieze” – observă unele locuri frumoase și își închipuie cum ar putea arăta mirii pe un astfel fundal.

Principalul lucru care face o fotografie este simbioza profesionalismului, experienței, compoziției și luminii. Anume LUMINA este cea care în mare măsură exprimă reușita imaginii. Atunci cînd în procesul filmării nu este suficientă lumină, fotograful se folosește de blitzuri – prin care se substituie neajunsul. Evident că lucrul fotografului nu ia sfîrșit odată cu nunta, în urma procesului de filmare Mihai lucrează asupra imaginilor realizate, executînd corecții de lumină, contrast, claritate și înlăturînd careva zgomote ale matriței. Însă trecant peste faptul că pozele sunt puțin retușate – ele nicidecum nu își pierd caracterul său realistic, conservand în totalitate perfecțiunea nuanțelor inițiale.

Utilizînd tehnică profesională de cea mai înaltă calitate (Nikon D3, Nikon D 300S, Optica: Nikon 14-24mm f 2,8; Nikon 24-70mm f 2,8; Nikon 35 mm f 1.4; Nikon 85 f 1,4; blitz Nikon SB 900 si Nikon SB 600, lumini de studiou: Bowens 500) și talentul său artistic - Mihai Domentii este convins că fotografiile sale vor avea valoare și peste 10,20,30 ani generînd de fiecare dată emoții plăcute ale marelui eveniment care a avut loc cîndva și s-a întipărit în suflete pentru totdeauna.

”E foarte important ca ziua nunții să fie planificată pînă la mici detalii: orarul zilei fiind respectat fără abateri, locaţiile pentru ședința foto rezervate în prealabil, și cel mai important – să fie aleși cei mai buni specialiști care Vă vor asigura o sărbătoare de neuitat. Iar dovada profesionalismului trebuie să fie neapărat oglindită în lucrările acestora. Dragi viitori miri și mirese, nu ezitați să examinați portofoliul fotografului înainte de a beneficia de serviciile acestuia (priviți lucrată nunta în imagini de la început pînă la finele acesteia) – un portofoliu bun poate vorbi de calitatea și profesionalismul stăpînului său” – ne relatează fotograful Mihai Domentii.

Mihai Domentii este mîndru de faptul că e onorat de zeci de cupluri din țară să participe la sărbătoarea dragostei acestora – se bucură de privilegiul de a putea imortaliza clipele unice la care este martor și promite să ofere în schimb amintiri expresive și de ne uitat.

”Vă doresc sa fiți FERICITI, însă nu uitați de faptul că fericirea este in mîinile Dumneavoastră. Cu respet, fotograful, Mihai Domentii
Rezerva-ti acum locul pentru evenimentul dorit


CONTACTEAZA-MA
Română Русский